Megjelent: 7 éve

A Vaterától érkezett az Pole Position új vezetője

Komplex kommunikációs kampányokkal kívánja mostantól kiszolgálni ügyfeleit a Pole Position International digitális ügynökség, ezért idén már PR szolgáltatást is kínálnak ügyfeleiknek. Az újonnan alakult divíziót az eddig a Vatera (Allegro Group) PR-kommunikációs feladatait ellátó Bakonyi Attila vezeti majd – áll a cég közleményében.

Bakonyi Attila
Decemberben ünnepelte 10 éves fennállását a Pole Position International digitális ügynökség. Az új évet viszont már két újonnan alakul divízióval kezdte a csapat. A PR részleg vezetője az a Bakonyi Attila lett, aki az elmúlt két évben az Allegro Grouphoz tartozó oldalak (Vatera, Grando, Apród, Lealkudtuk, TeszVesz) PR-kommunikációjáért volt felelős. A szakember az elmúlt csaknem 15 évben megfordult már kommunikációs ügynökségeknél is, de javarészt újságíróként dolgozott.

„A korábbi tevékenységhez képest komoly előrelépés a PR divízió megalapítása, örülök, hogy ehhez a feladathoz sikerült megnyernünk egy vállalati, ügynökségi oldalt is megjárt, de korábban újságíróként is tevékenykedő szakembert. Reményeink szerint az új divízióval még komplexebb szolgáltatást tudunk majd nyújtani az ügyfeleknek, és ezzel a megelégedettségük is nagymértékben nő” - mondta Matus Ádám, a Pole Position International ügyvezető igazgatója.

A PR divízió mellett, egy másik új üzletágat is elindított a Pole Position, mostantól mobilapplikációkat is készítenek saját berkeken belül, így egy kézben lesz a kreatívtól a gyártásig a teljes folyamat.
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter