Megjelent: 12 éve

Aba Botond lehet a MÁV-Start fb-elnöke

Várhatólag Aba Botondot nevezik ki a MÁV-Start Zrt. felügyelő-bizottságának elnökévé - sugallja a Népszabadság.

A BKV Zrt. korábbi vezérigazgatójának neve a MÁV-Start igazgatóságának és felügyelő-bizottságának felmentésekor merült fel, amelyre az elővárosi vonatforgalom január 2-i lebénulása miatt került sor.

Aba Botond hivatalos felkéréséről egyelőre még nem született döntés, de valószínűleg nem okozna neki gondot a pozíció, tekintve, hogy korábban a MÁV igazgatóságának tagjaként is dolgozott.

Bennfentesek szerint Aba számára a felügyelő-bizottság irányítása nem elég nagy feladat, különben is, a MÁV-Start Zrt. megalakulásakor még arról volt szó, hogy a társaság elnök-vezérigazgatói posztját foglalja majd el. Igaz, a fejtegetések arról is szólnak, hogy remek ugródeszkául szolgálhatna számára a személyszállító cég felügyelő-bizottságának elnöki posztja.

Népszabadság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter