Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 13 éve

Álláshirdetések a sörösüvegeken

Sörösüvegeken keres új munkatársakat egy észt sörgyár. A gyár szóvivője szerint már be is futottak az első jelentkezések, és a tervek szerint a felvételt májusig befejezik.

images

images

A sörfőzdében 60 szezonmunkást keresnek nyárra, és a palackok címkéire nyomott hirdetésekkel terjesztik az üres állások hírét.

A munkaerő-toborzás új módszerét egyébként ugyancsak egy észt vállalat vezette be néhány hete. Az élelmiszerdiszkont a Túró Rudihoz hasonló édesség csomagolására nyomtatja az álláshirdetéseket.


  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter