Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 13 éve

Átlagosan 120 ezer forintot kapnak a nyugdíjasok novemberben

Magyarországon 3 millió nyugdíjas nagyjából átlagosan 120 ezer forintot kap kézhez a napokban - közölte Burány Sándor, az MSZP fővárosi elnöke szombaton Budapesten.

Ez a megemelt összegű novemberi nyugdíjat, a tíz hónapra visszamenőleg járó emelést, a 13. havi nyugdíj második emelt összegű részét, illetve a 13. havi nyugdíj korrekcióját tartalmazza.

Burány Sándor hangsúlyozta: az MSZP olyan nyugdíjrendszert alakít ki, amelyben a nyugdíjak összege nem szerencsés vagy szerencsétlen évjáratoktól függ, hanem a nyugdíjak alapja az aktív élet alatt kézhez kapott kereset, illetve a munkában eltöltött szolgálati évek száma.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter