Megjelent: 7 éve

Az év üzletembere döntőjében komoly kihívások várnak a magyar jelöltre

Amerikai ingatlanmágnással és kínai luxustermék-gyártóval kell megküzdenie a magyar banki szoftverfejlesztőnek Monte-Carlóban. Dr. Vinnai Balázs, az IND Group alapítója képviseli Magyarországot az EY Az év üzletembere nemzetközi döntőjén egy hét múlva.

A világ egyik legrangosabb vállalkozói versenyén több mint ötven ország hatvan vállalkozója vesz részt.

„Egy valódi vállalkozói sikertörténettel indul Vinnai Balázs az EY Az év üzletembere díj nemzetközi döntőjén. A magyar megmérettetésen már diadalmaskodó üzletember nemcsak hatékonyan építette fel és működtette vállalkozását, de a világsiker érdekében eredményesen integrálta cégét egy globális vállalatba. Fontosnak tartjuk az ilyen sikerek elismerését, hiszen példát mutathatnak a magyar nemzetgazdaság számára kulcsfontosságú vállalkozói szektornak” – mondta Havas István, az EY vezérigazgatója.

Az év üzletembere díj nemzetközi döntőjét, a World Entrepreneur Of The Year gálát 2014. június 7-én rendezik meg Monte Carlóban. A díjátadón több mint ötven ország hatvan képviselője vesz részt, Magyarország képviseletében Dr. Vinnai Balázs, az IND Group alapítója. A jelöltek saját hazájukban már elnyerték az EY Az év üzletembere díjat és a jogot arra, hogy részt vegyenek a monte-carlói megmérettetésen.

“Hogy miért én leszek az év üzletembere a globális versenyben? 2013 őszén választottak meg az EY Az év üzletemberévé, a bankolás forradalmasítására felesküdött IND Group alapítójaként, cégvezetőjeként. Az indulástól eltelt több mint másfél évtized során Európa és a Közel-Kelet meghatározó innovátoraivá váltunk, közel 10 millió ember számára tesszük élménnyé a bankolást. Idén februárban hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk: cégünkkel csatlakoztunk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szoftvervállalatához, a Misys-hez, így dimenziót váltunk és a korábbihoz képest még dinamikusabb tempóban bővítjük innovációs és fejlesztői kapacitásunkat, juttatjuk el megoldásainak a világ minden országába. Éppen ezért nagy várakozásokkal és büszkeséggel készülök a monte-carlói eseményre, hiszen egy olyan történettel érkezem, amely ugyan magyar gyökerű, és a mai napig budapesti döntési központtal működik, de mára elértük, hogy 7 milliárd ember életére lehet pozitív hatással” – mondta Dr. Vinnai Balázs, a Misys Digital Channels üzletágának vezetője.

A nemzetközi díjat a hazai gyakorlathoz hasonlóan minden évben egy választott nemzetközi független bírálóbizottság ítéli oda. A testület tagjai korábbi nyertesei az EY Az év üzletembere nemzetközi elismerésnek, vagy az egyes nemzeti független bírálóbizottságaiból kerülnek ki. A döntést írásos pályázati anyagok elbírálása, illetve helyszíni interjúk alapján hozzák meg.

A nemzetközi elismerést tavaly az Egyesült Államokat képviselő, török származású Hamdi Ulukaya, a Chobani joghurtgyártó alapítója kapta.
  • 2021.06.14DEKRA Felnőttképzési konferencia A globális képzési piac meghatározó szereplőjeként fontos számunkra, hogy ügyfeleink képzéseinek tervezéséhez és megszervezéséhez a lehető legtöbb támogatást adhassuk. A 2021. január 1-től hatályos, az OKJ-t felváltó új képzési rendszerrel életbelépő új folyamatok minden munkáltatót érintenek, akik munkavállalóik részére képzéseket szerveznek. Hogy segítsük az eligazodást, illetve iránymutatást nyújthassunk az új képzési rendszerrel kapcsolatban, INGYENES webkonferenciát tartunk a témában. Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.06.23Visszatérés az irodába, de hogyan? Visszacsöppenni az irodai forgatagba kihívásokkal teli feladat, tudatosan megtervezett lépések mentén azonban viszonylag zökkenőmentessé tehetjük a folyamatot. Részletek Jegyek
  • 2021.06.28Minőségellenőr képzés A minőségellenőrök felkészítése a minőségellenőrzési és fejlesztési tevékenységek eredményes elvégzésére. A minőségellenőrzéshez szükséges alapvető ismeretek és módszerek készségszintű elsajátítása, a résztvevők minőségirányítási kompetenciájának fejlesztése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter