Megjelent: 12 éve

Bálits Éva a Nők Lapja Egészség új főszerkesztője

Bálits Évát nevezte ki a Sanoma Budapest a Nők Lapja Egészség új főszerkesztőjévé. A havilap augusztusi lapszáma már az ő elképzelései szerint készül. Az új feladata mellett Bálits Éva változatlanul, immár tizedik éve főszerkesztője a szintén a Sanoma Budapest gondozásában megjelenő Kismama magazinnak.

A Nők lapja Egészség korábbi főszerkesztője, Dezslik Magdolna, aki a lapot az indulásától kezdve gondozta, 2008. június 9-én, közös megegyezéssel távozott a Sanoma Budapest Zrt-től.

"Azért mondtam igent a felkérésre, mert a Nők Lapja Egészség lehetőséget teremt arra, hogy hitelesen, ellentmondások és félreértések nélkül tájékoztassuk az egészséges életmód, a gyógyítás modern és hagyományos útjai, a megelőzést szolgáló termékek iránt érdeklődő olvasókat" - nyilatkozta kinevezésekor az új főszerkesztő.

Bálits Éva neve mára a kisgyermekes családok körében a megbízható, hiteles információkkal, a pozitív téma megközelítéssel azonosult. Tíz éve gondozza a Kismama magazint, amely a kezei alatt valóságos klubbá alakult. Évről évre növekvő olvasói köre bátran hagyatkozik a lap sokat próbált, hiteles szerkesztőire és szakértőire.

A Kismama főszerkesztői munkáját megelőzően Bálits Éva egy országos napilap újságírójaként majd rovatszerkesztőjeként kezdte az újságírói pályáját. A humán végzettségű szakember a szegedi József Attila Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-történelem szakán, majd a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem olasz szakán is szerzett diplomát.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter