Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Bezár a Mikulásgyár

Vasárnap este bezárt a legrászorultabbaknak adományokat gyűjtő Mikulásgyár. A karitatív akció keretében a fővárosi Ötvenhatosok terén közel húszezer ember adta le ajándékait.

A szervezők az MTI-hez eljutatott vasárnapi közleménye szerint az utolsó napon az első adományt a Belügyminisztérium nevében Kontrát Károly parlamenti államtitkár küldte a Mikulásgyárba.

A Mikulásgyárba több mint ötven cég küldött önkénteseket, közel hétszáz civil, vállalati dolgozó kapcsolódott be a munkába.

Az adományokat a Magyar Vöröskereszt juttatja el a legrászorultabbaknak. A szervezet országszerte 611 önkéntest és 116 munkatársat mozgósított az akció idejére. A logisztikai munkálatokba a Magyar Posta is bekapcsolódott, így sokan a helyi postahivatalok segítségével ingyenesen juttathatták el csomagjaikat a Mikulásgyárba.

A közlemény szerint a nagy érdeklődésre tekintettel a Mikulásgyár által üzemeltetett 150 gyűjtőpont közül hétfőn egész nap és kedden délelőtt Budapesten, a Mammut II-ben a Magyar Vöröskereszt munkatársai még fogadják az ajándékokat.

A karitatív akció december 6-án indult.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter