Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 11 éve

Blogot írnak a civil munkások

A Vodafone Magyarország Alapítvány "Többet érsz" pályázatának első győztesei tavaly szeptemberben kezdték meg munkájukat. A négy nyertes élményeiről, érzéseiről, sikereiről, a felmerült nehézségekről folyamatosan beszámol a decemberben elindult blogon.

images

A Vodafone Magyarország Alapítvány 2008 nyarán hirdette meg a "Többet érsz" programot, mely lehetőséget biztosít az embereknek, hogy általuk fontosnak tartott, a társadalom érdekeit szolgáló feladatoknak szentelhessék magukat. Az első négy nyertes az általuk kiválasztott civil szervezetnél rengeteg élménnyel gazdagodott, számos programot és akciót elindítottak már, melyekről a program honlapján részletesen is beszámolnak.

Domszky Zsófia, Legoza Judit, Pálfi Annamária és Herpainé Márkus Ágnes között az elmúlt néhány hónapok alatt igazi barátság született - az élményről, hogy végre megvalósíthatják álmaikat, a tapasztalatokról, melyeket a civil munka során szereztek, december óta külön blogban is mesélnek. A www.tobbetersz.hu honlapon található blog bejegyzéseihez bárki hozzászólhat, sőt, kérdéseket is feltehet, melyre a pályázat négy győztese igyekszik gyorsan válaszolni.
Follow hrportal_hu on Twitter