Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 10 éve

Bringázz a munkába! - megéri

Szerdán indul a Bringázz a Munkába (BAM) őszi fordulója. A regisztrált pályázóknak legalább hétszer kell biciklivel munkába menniük október 16-ig.

A zöldtárcának fontos, hogy felhívják a figyelmet a fenntartható városi közlekedés kialakításának fontosságára - mondta a környezetvédelmi és vízügyi miniszter az őszi szezonnyitó rendezvényen vasárnap Budapesten. Szabó Imre hozzátette: a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) munkatársai is aktív résztvevői a BAM-nak.

A kerékbarát munkahely és kerékbarát település pályázatokról szólt a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium államtitkára. Oláh Lajos kiemelte: a biciklizéssel élhetőbb város alakulhat, ahol jobban odafigyelünk a környezetre is.

A BAM őszi kampányában egyének vagy maximum ötfős csapatok vehetnek részt, regisztrálni és a csoport eredményét jegyezni a www.bringazzmunkaba.hu oldalon lehet. A szervezők keresik azt a céget, ahol a legnagyobb arányban bringáznak a munkatársak, illetve más téren is mérik majd a mozgósítási kedvet. A cégeket öt kategóriába sorsolják, méretüktől függően.

A szerdától egy hónapon át tartó akcióban legalább hétszer kell biciklivel munkába menniük a vállalkozó kedvűeknek. Azok között, akik ezt teljesítik, 7 ezer ajándékot sorsolnak ki a szervezők.

Az őszi szezonban megrendezik az iparágak versenyét, így kiderül, melyik a többi között a legbringásabb bank, vagy tanácsadó cég. A MÁV-STARt Zrt. közreműködésével megvalósuló Bringázz és vonatozz alkampányban a vonattal megtett kilométereket is beszámíthatják és bejegyezhetik a közlekedési naplójukba a versenyben résztvevők.

A Bringázz szoknyában és öltönyben elnevezésű kezdeményezéssel a szervezők a kerékpározás természetességét kívánják hangsúlyozni, azt, hogy speciális öltözet nélkül is lehet használni ezt a közlekedési eszközt.

A Bringázz az egyetemre alkampány célja kideríteni, melyik Magyarország legbringásabb felsőoktatási intézménye, illetve kara.

A szervezők legközelebb 19-én az Andrássy úton várják az érdeklődőket az Autómentes Nap alkalmából: a BAM sátorba látogatók videóüzenetet küldhetnek kerékpározás témában.
A BAM a KvVM közreműködésével a Magyar Kerékpáros Klub szervezésében valósul meg, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium hozzájárulásával.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Rendhagyó munkarend a Parlamentben

A képviselők kedden és szerdán összesen több mint harminc javaslat elfogadásáról dönthetnek, emellett megválaszthatják az Országos Bírósági... Teljes cikk

Kiakadt a szakszervezet: feljelentésre biztat a BKK

A BKK hivatalos közleményén keresztül hívja fel az utasok figyelmét arra, hogy ha nem illedelmesen viselkedő sofőrrel találkoznak, akkor nyugodtan... Teljes cikk

DK: emelni kell az öregségi nyugdíjminimumon

A Demokratikus Koalíció (DK) közleményében az öregségi nyugdíjminimum emelésére, valamint a nyugdíjszámítás svájci indexálásának... Teljes cikk