Megjelent: 5 éve

Budapestre költözhet az UNICEF szolgáltató központja

Az ENSZ Gyermekalapjának szolgáltató központja akár Budapestre is költözhet, a végső döntés még decemberben várható, írja a Magyar Nemzet.

Magyarország november 28-án pályázott a UNICEF globális szolgáltató központjának elhelyezésére, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatása szerint.

Közép-Európából Csehország van még a pályázók között, ha a világszervezet Magyarországot választja, akkor a leendő 350 alkalmazott 90 százaléka magyar lehet.

Magyar Nemzet
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter