Megjelent: 13 éve

Délben már munkába állhatnak a szlovák légi irányítók

Ma délig fordulat várható a szlovák légi irányítók hatodik napja tartó sztrájkjában, miután a közlekedési tárca vezetője tegnap bírósági eljárással fenyegette meg a tiltakozó mintegy hetven reptéri alkalmazottat.

Kedd reggel járt le az ultimátum, de a sztrájkolók és a szaktárca vezetőjének hétfő esti tárgyalásain az a megoldás körvonalazódott, hogy a sztrájkolók körében ma délelőtt ejtik meg a szavazást arról, hogy folytatódjon-e a sztrájk. A munkabeszüntetés számítások szerint kétmillió koronás napi bevételkiesést okoz a légiközlekedési szolgáltatásokat nyújtó szlovák állami vállalatnak.

Ma délben várható a sztrájk befejezése, ellenkező esetben a minisztérium már szerdán reggel a bírósághoz fordul. A sztrájkolók szóvivője szerint fordulópont akkor állt be, amikor ígértet kaptak a tárcától, hogy vizsgálatot rendelnek el annak megállapítására, hogy a légi irányítók számára garantáltak-e a biztonságos munkavégzés feltételei - közölte a hirtv.hu.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter