Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Draskovics Tibor távozik a PwC menedzsmentjéből

Januárban távozik a PwC Magyarország menedzsmentjéből Draskovics Tibor, aki a cég vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be - válaszolta az MTI kérdésére szerdán a társaság.

A PwC azt is közölte az MTI-vel, hogy George Johnstone, a PwC Magyarország jelenlegi vezérigazgatója 2012 júniusában, a pénzügyi év végén távozik a vezetői székéből, mivel elérte a céges nyugdíjkorhatárt. A brit szakember 2010. januárjától irányította a PwC magyarországi irodájának működését.

Draskovics Tibor 2010 januárjában csatlakozott a PwC-hez, miután 2009 decemberében lemondott a Bajnai-kormányban betöltött igazságügyi és rendészeti miniszteri posztjáról. Korábban, 2004-2005 között Draskovics Tibor mind a Medgyessy, mind az első Gyurcsány-kormányban vezette a pénzügyi tárcát.

Szerdán kiadott közleményében a PwC rögzíti: a változások eredményeként a PwC vezetése megkezdte a cég jövőbeli vezérigazgatójának kiválasztását, akinek személyéről hamarosan tájékoztatja a nyilvánosságot.  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter