Megjelent: 9 éve

Elkészült az új Samsung gyár, száz ember kap munkát

Elkészült Tatabányán a Samsung Chemikal Magyarország Kft. új gyára, amelyben a laptopokhoz és a monitorházak előállításához szükséges műanyag alapanyagok gyártására rendezkedtek be - cikkezi a Napi Gazdaság.

images

images

A Tatabánya-Környe Ipari Parkban három hektáros területen 7300 négyzetméteres többszintes gyártócsarnokot, 840 négyzetméteres irodaépületet és egy 27 négyzetméteres portaépületet emeltek.

A dél-koreai vállalat a beruházás első ütemében száz főnek biztosít munkát az új gyárban, ahol évente 20 ezer tonna műanyag alapanyagot állítanak elő.

Az épületegyüttes tervezője a Tecton Épitészmérnöki és Tanácsadó Kft., a kivitelezés fővállalkozója a Samsung Engineering Magyarország Kft. volt. A beruházás finanszíroója a Samsung Chemikal mellett az Unicredit Leasing volt, a gyárat ma adják át.

Napi Gazdaság
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter