Megjelent: 4 éve

Ellenőrizni kell a munkaadókat

Pórul járhat az, akinek munkáltatója nem fizeti utána a nyugdíjjárulékot. Érdemes ezt rendszeresen ellenőrizni - írja a Hirado.hu.

Közel 41 évet dolgozott le az M1 Kosár című magazinjának egyik nézője. Ám kiderült, hogy a nyugdíjfolyósító csupán 36 év munkát ismer el neki. Utolsó munkaadói ugyanis nem fizették, jelenlegi pedig még most sem fizeti utána a nyugdíjjárulékot.

Egy, a műsorban megszólaló ügyvéd azt ajánlja, hogy rendszeresen ellenőrizze mindenki, hogy rendesen fizetik-e utána a járulékait.

Az interneten ezt az ügyfélkapun keresztül lehet megtenni.


Hirado.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter