Megjelent: 11 hónapja

Először lopott a boltból, majd ugyanott jelentkezett egy állásra

Egy férfi ugyanaznap kétszer is lopott egy észak-wyomingi boltból, és az egyik látogatásának alkalmával egyszer kért is egy űrlapot, hogy munkára jelentkezhessen – írta a KJZZ.com híre alapján a 24.hu.

A rendőrség szerint a férfi, amikor először ment be a Sportsman’s Warehouse nevű sportáruházlánc egyik boltjába, vásárolt pár dolgot, de közben elemelt egy napszemüveget és lőszert is magához vett.

Pár órával később aztán visszatért, és megkérdezte, kitölthetne egy jelentkezési lapot, majd mikor elment még kettő napszemüveget lopott el - írja a 24.hu.

A 36 éves férfit elkapták, és visszaszolgáltatta az elcsent termékeket.

24.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter