Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

Fejleszt a hatvani kórház: új műtőblokk, új állások, családi napközi

Három jelentős infrastrukturális fejlesztés is megvalósult, illetve folyamatban van a hatvani Albert Schweitzer Kórházban. Ezekre 3,2 milliárd forintnyi uniós támogatást és további több mint 600 millió forint kormányzati többlettámogatást kapott az intézmény.

Fekete Gábor, a kórház PR menedzsere a közleményben felidézte: a rehabilitációs központ elkészült, épül a központi műtőblokk, zajlik az ajtók és ablakok cseréje, valamint a homlokzat hőszigetelése. A pályázat keretében az idén megújul a műtőblokk, a központi sterilizáló és a radiológiai osztály eszközparkja is.

A kórházban idén kezdődött meg a villamosenergia-felhasználást részben kiváltó napkollektoros beruházás. A kormányzati forrásból megvalósuló fejlesztés költsége meghaladja a 100 millió forintot, a beruházástól a fenntartási költségek jelentős csökkenését várja az intézmény. Egyéb uniós forrásokat is elnyert a kórház, azok révén egyebek mellett tíz új munkahely létesült, kialakítottak egy családi napközit és létrehoznak egy egészségfejlesztési irodát.

Fekete Gábor az MTI-nek elmondta, hogy a kórház ellátási körzetébe több mint 200 ezer ember tartozik a hatvani és az aszódi térségben.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter