Megjelent: 12 éve

Feketén dolgoztak az APEH-nél?

Elképzelhető, hogy feketén foglalkoztatták a kaposvári APEH épületének biztonsági őreit. Az ügyben több hatósággal együtt az adóhivatal is vizsgálódik.

A dolgozókat egy pécsi cég foglalkoztatja, amely feltehetően zsebbe akart fizetni a munkáért.

Az adótitokra hivatkozva sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a feketefoglalkoztatásról szóló értesülést az APEH Dél-Dunántúli Regionális Igazgatóságának főosztályvezetője. Annyit azonban elárult, hogy az ügyben több hatósággal együtt az APEH is vizsgálódik.

Beke Ibolya hozzáfűzte: mulasztási bírságot szabnak ki ilyen esetben, bizonyos foglalkozások esetében pedig felfüggesztik a tevékenységet.

InfoRadio
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter