Megjelent: 13 éve

Fiatal diplomásokat toboroz a közigazgatás

A közigazgatásban elhelyezkedni vágyó diplomás pályakezdők számára írt ki ösztöndíjprogramot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium. A programra június 30-ig még lehet jelentkezni - tájékoztat az SZMM honlapja.

A főként a munkatapasztalat megszerzését szolgáló ösztöndíjprogramra elsősorban jogi, közgazdasági, HR-területen végzett, legalább egy európai nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkező, 30. életévüket még be nem töltött, 2 évnél nem régebben diplomázó fiatalok jelentkezését várják.

Az ösztöndíjas foglalkoztatás 1 évig tart, a résztvevők bruttó 160 ezer forintos ösztöndíjat kapnak. A legjobbaknak munkalehetőséget ajánlanak a minisztériumok. A programra június 30-ig lehet jelentkezni az osztondijas@meh.hu e-mail címen. A pályázók kiválasztása augusztus 10-ig tart.


  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter