Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Folytatja oktatási programját a BorsodChem

Új elemekkel bővül a BorsodChem Zrt. (BC Zrt.) oktatási programja, a vegyipari társaság az idén a biztonságtechnikára helyezi a hangsúlyt - közölte a cég hétfőn az MTI-vel.

images

images

A 2007-ben indított oktatási program célja, hogy hozzájáruljon a BorsodChem és az egész vegyipar utánpótlásának biztosításához. A társaság az elmúlt években Kazincbarcika valamennyi oktatási intézményével szoros szakmai kapcsolatot alakított ki, 2009 óta minden évben kémia és fizika szakkört indít hatvan diáknak.

A vállalat a természettudományok iránti érdeklődés megteremtése érdekében - egyetemi professzorok és saját szakemberei bevonásával - rendszeresen tart pályaválasztási tanácsadási napot, gyárlátogatásokat is szervez, hogy a diákok megismerhessék az alapvető termelési és technológiai folyamatokat.

A Wanhua-BorsodChem az MDI, TDI, PVC, vegyipari alapanyagok, speciális vegyszerek és petrolkémiai anyagok egyik vezető európai gyártója. A vállalat központja Magyarországon, Kazincbarcikán van, ezen kívül hét országban van leányvállalata vagy fióktelephelye. A vállalat 2010-ben 750 millió euró értékesítésből származó nettó árbevételt ért el.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter