Megjelent: 2 éve

Gulyás Gergely kaphatja Lázár János egyik feladatát

Az ATV információi szerint Gulyás Gergely tartja a jövőben a Kormányinfókat, amiket eddig a leköszönő Lázár János vezetett - írja az atv.hu.

Orbán Viktor egyesével beszél a leendő kormányának tagjaival, ennek során már kiderült, hogy Varga Mihály pénzügyminiszter marad, Lázár János nem vállal szerepet az új kormányban, ezután Hódmezővásárhely ügyeivel foglalkozik. Balog Zoltán is leköszön a miniszteri posztról.

Az ATV információi szerint a következő Kormányinfót már Gulyás Gergely tartaná. Szerintük Gulyás alkalmas lenne a feladatra, hiszen jó a kapcsolata az ellenzéki sajtóval, azon kevés Fideszes politikus közé tartozik, aki kiállt vitázni és kerekasztal beszélgetésekben is részt vett ellenzéki politikusokkal.

ATV
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter