Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Halad az Autonómok, az MSZOSZ és a SZEF integrációja

A május 1-jén bejelentetteknek megfelelően halad az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) egyesülési folyamata; az új szervezet várhatóan december 6-án jön létre.

Az egyesülési nyilatkozat szellemében, az elmúlt fél év alatt számos bizottsági és testületi ülésen tekintették át az egyesülés legkülönbözőbb kérdésköreit.

A szervezetek közös csütörtöki ülésén a résztvevők kinyilvánították, hogy a mai érdekképviseleti rendszer megújításában érdekeltek.

A jelenlévők megállapodtak abban is, hogy a kongresszusig meghozzák az új szervezet létrehozásához szükséges döntéseket - olvasható a három szervezet közös közleményében.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter