Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 13 éve

Halálos munkahelyi baleset Miskolcon

Belehalt sérüléseibe az a munkás, akire a hét elején rábillent egy mázsás alkatrész egy miskolci cég telephelyén.

A munkahelyi baleset még hétfőn történt, amikor a telephelyen a munkások éppen új, becsomagolt munkagépeket pakoltak a csarnokban egy távirányítós, csörlős, emelőszerkezettel - mondta el a baleset részleteiről Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: egy több mint egymázsás alkatrészt emelt és mozgatott az emelővel a férfi, amikor a szerkezetből kicsúszott a tartó szemcsavar, így az alkatrész a földre esett, és rábillent a munkásra.

Az 53 éves férfi önmagát szabadította ki a nagy súlyú tárgy alól, ám súlyos sérülései miatt a mentő kórházba szállította. A férfit megműtötték, de a gondos orvosi beavatkozások ellenére kedden életét vesztette.

A miskolci rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében, szakértő bevonásával, üzemi balesetként vizsgálja az esetet.  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter