Megjelent: 7 éve

Hogyan lehet helytállni 18 munkahelyen?

Újabb három bizottság elnökének nevezte ki Szijjártó Pétert Orbán Viktor miniszterelnök. A Bors összeszámolta, hogy a külügyi és külgazdasági államtitkár ezzel már tizennyolc munkakörrel bír.

A miniszterelnök - a meglévő tizenhárom mellé - a napokban újabb három gazdasági vegyes bizottság magyar tagozatának elnöki posztjára nevezte ki Szijjártót. Gyakorlatilag az ő kezében összpontosul a kormány teljes keleti politikája, azaz ő tárgyal az orosz, a kínai, az azeri, a török, a kuvaiti, a szerb, a vietnami, a szlovák, a macedón, a montenegrói, az albán, a bosznia-hercegovinai, a belorusz, az üzbég és a türkmén gazdasági együttműködésről is.

Emellett külügyi és külgazdasági államtitkársága mellett továbbra is országgyűlési képviselő, ráadásul hivatalosan a Fidesz frakcióvezető-helyettese is.

Bors
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter