kapubanner for mobile
Megjelent: 3 éve

Hol várhatóak NAV-ellenőrzések novemberben?

Az adóhatóság munkatársai a következő hetekben is országszerte végeznek előre tervezett ellenőrzéseket.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Adótraffipax oldala szerint a következő hetekben az alábbi helyszíneken várhatóak előre tervezett ellenőrzések:

DÉL-BUDAPEST

A NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága és a NAV Bevetési Igazgatósága munkatársai 2021. október 18. és december 18. között ellenőrzik a jövedéki termékeket forgalmazó budapesti kiskereskedőket, vendéglátóhelyeket. A revizorok a pénzügyőrökkel közösen elsősorban a jövedéki termékek beszerzését igazoló számlákat, az alkoholtermékek zárjegyeit, a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgéppel kapcsolatos jogszabályi előírások betartását, valamint a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják.

BÁCS-KISKUN MEGYE

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai az alábbi helyszíneken és időpontokban ellenőrzik az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét és az alkalmazottak bejelentését:

 • november 16. (kedd) Nemesnádudvar, Sükösd,
 • november 22. (hétfő) Szabadszállás, Fülöpszállás.

BARANYA MEGYE

A NAV baranyai munkatársai november 8. és 14. között hétfőn Pécsett, az állatpatikákban, szerdán Mohácson, a Dózsa György és a Szabadság utcai ruhaboltokban, pénteken pedig Pécsett, a Nagy Imre úti vendéglátóhelyeken ellenőriznek.     

Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, az alkalmazottak bejelentését, a jövedéki termékek értékesítését, valamint a forgalmazott áruk eredetét is.  

A megye építkezésein a hét bármely napján megjelenhetnek a hivatal munkatársai, ahol a dolgozók bejelentését, és a foglalkoztatás egyéb szabályainak a betartását ellenőrzik.  

 GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE

A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai novemberben a megyei szépségápolási és masszázsszolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat ellenőrzik. Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését is. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE

A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. november 8. és 12. között az autó- és gumiszervizeket ellenőrzik. Az adóellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a készpénzkészletet és az alkalmazottak bejelentését. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

NÓGRÁD MEGYE

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2021. november 8. és 13. között az alábbiak szerint tervez helyszíni ellenőrzéseket:

SOMOGY MEGYE

 • november 8. (hétfő)                    Rétsági járás,

 • november 9. (kedd)                    Pásztói járás,

 • november 10. (szerda)                Salgótarjáni járás,

 • november 11. (csütörtök)           Balassagyarmati járás,

 • november 12. (péntek)                Bátonyterenyei járás,

 • november 13. (szombat)             Balassagyarmati járás.

 • A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják a ruházati kiskereskedőknél. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, illetőleg a pénztárgép éves felülvizsgálatának elvégeztetését.

A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 45. héten, az alábbi témákban ellenőriz:

•  Márton-naphoz kapcsolódóan vendéglátóhelyeken,

•  alkalmi ruházati és cipőboltokban,

• építkezéseken.

A vizsgálatok a megye teljes területét érintik. A nyugta- és számlaadást, a pénztárgépekkel kapcsolatos előírások betartását, a nyilvántartások vezetését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a foglalkoztatottak bejelentésének szabályszerűségét is vizsgálják a revizorok.

A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 42-44. héten, az alábbi helyszíneken ellenőriz:

•  vendéglátóknál az alkalmazottak bejelentéseit,

•  jövedéki kiskereskedőknél,

•  építkezéseken.

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága munkatársai 2021. november 8. és 12. között az építőipari kisgépbérbeadókat és a jövedéki kiskereskedőket ellenőrzik a megyében. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, adatkapcsolatát, az alkalmazottak bejelentését, valamint forgalomszámlálást is végeznek.

TOLNA MEGYE

 NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. november 2. és 12. között a jövedéki termékek árusítóit ellenőrzik. A revizorok vizsgálják üzletekben és közterületen is a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét, a jövedéki szabályok betartását és az árukészletek eredetét.  

Az ellenőrzések várható helyszínei:  

2021.11.08.  

Zomba, Tevel  

2021.11.09.  

Hőgyész, Gyönk  

2021.11.10.  

Dombóvár  

2021.11.11.  

Dunaföldvár  

2021.11.12.  

Bonyhád  

VESZPRÉM MEGYE

A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. november 8. és 12. között az alábbi településeken ellenőrzik a jövedéki termékeket forgalmazó kiskereskedőket, valamint a tűzépeket, fa- és tüzelőanyag-kereskedőket:

november 8. (hétfő)

Ajka,

november 9. (kedd)

Tapolca,

november 10. (szerda)

Zirc,

november 11. (csütörtök)

Pápa,

november 12. (péntek)

Veszprém.

A NAV ellenőrei a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgépek megfelelő használatát vizsgálják. A közzétett információk nem zárják ki, hogy a megye egyéb településein is lehetnek ellenőrzések.

ZALA MEGYE

A NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. november 1. és december 19. között a jövedéki termékeket forgalmazó kiskereskedőket ellenőrzik. A revizorok a jövedéki termékek beszerzését igazoló számlákat, az alkoholtermékek zárjegyeit, a számla- és nyugtaadás teljesítését, a foglalkoztatottak szabályszerű bejelentését,az online pénztárgéppel kapcsolatos előírások betartását vizsgálják.

 • 2024.05.23Külföldiek foglalkoztatása Magyarországon – Dr. Fehér Dániel Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismeretiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.05.24Kiváló vezető képzés Tanteremben, 6 képzési napon, 4 szakmai vezetőtől tanulhat kis létszámú csoportban alap vezetői kompetenciákat, hogy HR vezetőként is versenyképes legyen! Most 15% kedvezmény!info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Idén is díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2023.... Teljes cikk

Íme a 150 milliárd forintos foglalkoztatási program 5 legfontosabb eleme

Csütörtöktől elérhető a 30 évesnél idősebb álláskeresőknek szóló, 150 milliárd forintos támogatási rendszer - mondta a Czomba Sándor... Teljes cikk

Vállalkozók figyelem! - a GINOP Pluszban idén 800-850 milliárd forintos a keret

A 2021-2027-es időszakra szóló Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) 2500 milliárd forint keretéből az idén... Teljes cikk