Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 12 éve

Izraeli áruk elleni bojkottra szólított fel egy brit szakszervezet

Az izraeli termékek elleni bojkottra szóló felhívást tett közzé vasárnap az egyik legnagyobb brit szakszervezet, a palesztinokkal való szolidaritásának kifejezéseként.

Mint azt a 800 ezer tagot számláló közlekedési dolgozók szakszervezetének (TGWU) főtitkára elmondta, ezzel üzenetet akarnak intézni Izraelhez.

A Dél-Afrikai Köztársaság elleni bojkott kulcsfontosságú szerepet játszott apartheid megszüntetésében - érvelt a szóvivő. "Most a palesztin népnek az izraeli hadigépezet okozta szenvedés alóli felszabadítását akarjuk elérni" - tette hozzá a brit szakszervezet képviselője.


  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter