Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Jövőre is megrendezik az állásbörzét Nyíregyházán

Második alkalommal tartottak állásbörzét a Karrier iroda szervezésében a Nyíregyházi Főiskola újonnan átadott Kodály Kulturális Centrumában. A börzén sok fiatal pályakezdő, főiskolás volt kíváncsi a húsz kiállító ajánlataira.

A megyei és országos illetőségű cégek mellett a standokon helyet kaptak az állásportálok működtetői, valamint a pályakezdő diplomásoknak szóló kiadványokkal érkező személyek is.

A nap folyamán a kiállító cégek bemutatkozó előadásokat tartottak, ahol az érdeklődők közelebbről is megismerkedhettek a szervezet működésével, az általuk képviselt értékekkel, informálódhattak a munkalehetőségekről, a gyakornoki programokról.

A rendezvény közel hozta egymáshoz a hallgatókat és a munkaerőpiac szereplőit, az érdeklődők naprakész munkaerő-piaci információkat és számos regisztrációs lehetőséget kaptak a különböző álláskereső portálokon, aminek segítségével megsokszorozódott egy-egy dolgozni vágyó diplomás elhelyezkedési esélye. Az egyik cég külön interjúszobát rendezett be, azonnali meghallgatást nyújtva a dolgozni vágyóknak.

Tulipán Klaudia koordinátor elmondta, hogy a hagyományteremtő szándékkal útjára indított rendezvényt jövő tavasszal újra megrendezik.

edupress.hu
Follow hrportal_hu on Twitter