Kereskedelmi igazgatót nevezett ki a Lenovo"/>
Megjelent: 12 éve

Kereskedelmi igazgatót nevezett ki a Lenovo

Tóth Pétert (30) nevezte ki viszonteladói üzletágának kereskedelmi igazgatói posztjára a Lenovo Magyarország Kft. A szakember az IBM Magyarország Kft.-től érkezett a notebook-gyártó hazai képviseletéhez.

A próbaidejét augusztus elején kitöltő Tóth Péter pályafutását a második legnagyobb magyar IT disztribútornál, az Ingram Micro Magyarországi Kft.-nél kezdte 2000-ben, ahol öt éves munkássága alatt IBM termékmenedzserként leginkább asztali számítógépek, notebookok és x86 szerverek értékesítésével foglalkozott.

A szakember 2005-től az IBM magyarországi leányvállalatánál dolgozott, először indirekt partnermenedzserként, majd disztribútori partnermenedzserként, később pedig a Volume csoport vezetőjeként.

Tóth Péternek kereskedelmi igazgatóként elsődleges feladata a nagykereskedelmi partnerek kezelése, továbbá felelős az értékesítési csatorna egészéért is, áll a társaság közleményében.

A szakember felsőfokú tanulmányait a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Erősáramú karán végezte, erősáramú mérnöki diplomáját 2000-ben szerezte meg. Péter szabadidejében szívesen utazik, kerékpározik és síel.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter