Kereskedelmi igazgatót nevezett ki a Lenovo"/>
Megjelent: 12 éve

Kereskedelmi igazgatót nevezett ki a Lenovo

Tóth Pétert (30) nevezte ki viszonteladói üzletágának kereskedelmi igazgatói posztjára a Lenovo Magyarország Kft. A szakember az IBM Magyarország Kft.-től érkezett a notebook-gyártó hazai képviseletéhez.

A próbaidejét augusztus elején kitöltő Tóth Péter pályafutását a második legnagyobb magyar IT disztribútornál, az Ingram Micro Magyarországi Kft.-nél kezdte 2000-ben, ahol öt éves munkássága alatt IBM termékmenedzserként leginkább asztali számítógépek, notebookok és x86 szerverek értékesítésével foglalkozott.

A szakember 2005-től az IBM magyarországi leányvállalatánál dolgozott, először indirekt partnermenedzserként, majd disztribútori partnermenedzserként, később pedig a Volume csoport vezetőjeként.

Tóth Péternek kereskedelmi igazgatóként elsődleges feladata a nagykereskedelmi partnerek kezelése, továbbá felelős az értékesítési csatorna egészéért is, áll a társaság közleményében.

A szakember felsőfokú tanulmányait a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Erősáramú karán végezte, erősáramú mérnöki diplomáját 2000-ben szerezte meg. Péter szabadidejében szívesen utazik, kerékpározik és síel.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Távozik a Fővárosi Állatkert főigazgatója

A Fővárosi Közgyűlés február 26-án dönt a megbízott főigazgató személyéről Teljes cikk

A Codecool marketingigazgatója a PROGmasters vezetője lett

Februártól társ-ügyvezetőként felel a junior szoftverfejlesztők és tesztelők képzésével foglalkozó PROGmasters irányításáért Bonyhádi... Teljes cikk

Lemondott az IBM vezérigazgatója

Ginni Rometty áprilisig még marad a vezérigazgatói székben, aztán az év végén nyugdíjba vonul. Teljes cikk