Megjelent: 13 éve

Két igazgató távozik a Juventus Rádiótól

A Juventus Rádiótól távozik Nagy Gergely kereskedelmi igazgató és Suri Imre promóciós igazgató - áll a rádió sajtóközleményében.

A Napi Gazdasághoz eljuttatott sajtóközlemény szerint távozik a Juventus Rádiótól a kereskedelmi igazgató Nagy Gergely és a promóciós igazgatói posztot betöltő Suri Imre.

Nagy Gergely távozásával a rádió kereskedelmi részlegének irányítását az eddigi tanácsadó Matt White viszi tovább. Suri Imre 12 éves promóciós igazgatói munkája után hagyja el a rádiót és decembertől egy újonnan induló budapesti rádióadónál folytatja tovább munkáját.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter