Két új vezető az AEGON biztosító élén "/>
Megjelent: 11 éve

Két új vezető az AEGON biztosító élén

2009. február 6-ától két új vezetőt neveztek ki a szolgáltatás és adminisztrációs terület, valamint a nem-életbiztosítási üzletág élére az AEGON Magyarország biztosítónál. Vereczki András a szolgáltatásokért és az adminisztrációért felelős vezérigazgató-helyettesként, Szombat Tamás a nem-életbiztosításokért felelős vezérigazgató-helyettesként irányítja majd a területek munkáját.

images

Vereczki András 1990-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, ahol gépészmérnöki diplomát szerzett. 1992-ben csatlakozott a biztosítóhoz. A kezdetektől folyamatosan a lakossági kárrendezési terület vezetése, fejlesztése és operatív működésének irányítása, valamint az ügyfélszolgálat stratégiai és szakmai vezetése tartozott hozzá. Jelen pozíciójában Vereczki András feladata továbbra is a szolgáltatási és adminisztrációs terület vezetése, valamint új kihívásként az idén induló AEGONdirekt online értékesítési csatorna szintén az ő nevéhez fűződik.

Szombat Tamás 1996-ban végzett a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, ahol közgazdász diplomát szerezett. 1999-ben került az AEGON Magyarország befektetési célú ingatlanportfoliójának menedzselését végző leányvállalatához, ahol a pénzügyi és számviteli területekért felelt. Ezután a gépjármű biztosítási üzletág irányítási feladatait látta el. 2007-től pedig hozzá tartozik a biztosító teljes nem-életbiztosítási üzletága: lakás-, gépjármű-, vállalati vagyonbiztosítások, valamint a hozzájuk kapcsolódó értékesítési Call Center tevékenység. Jelenlegi pozíciójában Szombat Tamás és csapatának feladata az AEGON Magyarország lakásbiztosítási piacvezető szerepének megőrzése, valamint az egyre nagyobb jelentőséggel bíró gépjármű üzletág további fejlesztése.

AEGON Magyarország
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter