Megjelent: 10 éve

Ki toboroz ilyenkor, hogyan és mennyiért? Kiderül a "Toborzási trendek 2010" konferencián!

images

Amikor beütött a krach, a gazdasági válság, a felvételek helyett az elbocsátások kerültek előtérbe. De mi a helyzet most? Ki foglalkozik ilyenkor toborzással, kiválasztással? Változatlan megoldásokkal élnek a munkaerő-keresés és -felvétel során a munkaadók, vagy más eszközök kerültek előtérbe? Szükség van-e alternatív toborzási eszközökre? Hogyan lehet ellensúlyozni a leendő munkavállalóknál az adott iparág vagy cég rossz hírnevét? Milyen módon lehet tehetséges munkavállalókat találni és honnan?

De ha megtalálta valaki, akkor elég-e az interjú vagy biztosabb kiválasztási megoldásra van-e szükség? Megbízhatunk-e a jelentkezőkben vagy le kell-e ellenőrizni őket? S mi a helyzet az esélyegyenlőséggel a kiválasztás során?

Sok-sok kérdés, amely felmerül, de épp ezért sokaknál elsikkad a költségek számbavétele, az, hogy mennyibe is kerül egy-egy pozíció betöltése, olcsóbb-e vagy drágább az alternatív foglalkoztatás például munkaerő-kölcsönzés keretében, s mennyire hatékony egyáltalán a toborzási folyamata. Minden pénzbe kerül valakinek, de nem mindegy, hogy mennyibe!

A fenti kérdések is szóba kerülnek március 18-án a DGS GLOBAL RESEARCH által szervezett "Toborzási trendek 2010" című konferencián, ahol világcégek és kisvállalkozások, hazai és multinacionális szervezetek (pl. Mercedes-Benz, MOL, Chinoin, Grepton, TV2, Bonafarm) képviselői mutatják be kerekasztal-beszélgetések, provokatív párbeszédek, előadások keretében a téma gyakorlatát, valamint a felmerülő típushibákat, problémákat.

Az éppen most zajló Országos HR Benchmark Felmérés kitöltői a konferencián 25 százalék kedvezménnyel vehetnek részt.

Bővebb információk: www.hr-trend.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter