Megjelent: 10 éve

Kinevezés a Sanománál

Májustól Gerentsér Imre a magyar és a cseh Sanoma digitális igazgatójaként folytatja pályafutását.

A magyar és a cseh Sanoma digitális igazgatójaként folytatja pályafutását május 3-tól Gerentsér Imre. A szakember magyarországi feladatainak megtartása mellett az új cseh digitális szervezet kialakításában is vezető szerepet tölt majd be. Kiemelt feladata lesz új termékek indítása. Az új struktúra lehetőséget biztosít majd a magyar és cseh Sanoma-vállalatok közötti magasabb szintű együttműködésre.

- A cseh internetes piac viszonylag fejlett, sok a nemzetközileg is érdekes fejlesztésük. Több alkalommal volt már köztünk együttműködés, most ezt fonjuk szorosabbra. A hazai portfóliónkban nagyon sikeres eOldal például eredetileg a cseh kollégák koncepciója, náluk eStranky.cz néven működik a szolgáltatás. A Sanoma Budapest vezető internetes tartalomszolgáltatóként komoly szakmai tapasztalatokkal tudja segíteni a cseh digitális szervezetet - nyilatkozta kinevezésekor Gerentsér Imre.

Gerentsér Imre 2004 óta vezeti a Sanoma Budapest újmédia-divízióját, felügyeli a médiavállalat digitális stratégiáját, irányítja az internetes fejlesztéseket és a mobilmédia-üzletágat.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter