Megjelent: 13 éve

Kirúgják a rabot megölelő indiai börtönőrt

Menesztik állásából azt az indiai börtönőrt, aki megölelte búcsúzásképpen az óvadék ellenében szabadlábra helyezett filmsztárt, Sanjay Duttot - tudósít az inforadio.hu.

Magyarázkodnia kell annak a nyolc másik rendőrnek is, akik kezet fogtak a távozó filmsztárral. Pechükre a tévéállomások beszámoltak a filmsztár múlt heti szabadulásáról és a szabálytalan kiengedésről is.

A bollywoodi indiai filmipar sztárját, Sanjay Duttot júliusban ítélték hatéves börtönbüntetésre, mert fegyvert vásárolt az 1993-ban Mumbayban (régi nevén Bombay) robbantó terroristáktól. Ő a legismertebb személyiség, akit összefüggésbe hoztak a merényletekkel, amelyekben 257 ember vesztette életét. A börtön igazgatója szerint az őrök megsértették a börtönszabályzatot és az illendőség szabályait is, amikor ilyen barátságosan viselkedtek egy elítélt bűnözővel. Dutt-tal éppen úgy kellett volna bánniuk, mint a többi rabbal.

A szabadlábra helyezés egyébként csak ideiglenes, mihelyt Dutt írásban megkapja a bírósági ítélet, vissza kell térnie a rácsok mögé.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter