Kiss ülne Gyurcsány helyére? "/>
Megjelent: 12 éve

Kiss ülne Gyurcsány helyére?

A szocialisták teljes gőzzel készülnek az őszi kormányfőváltásra. Az MSZP meghatározó érdekcsoportjai Kiss Péter kancelláriaminisztert tudnák elképzelni a kisebbségi kormány élén - írta a Magyar Hírlap.

A korábbi hírekkel ellentétben Bajnai Gordon gazdasági csúcsminiszternek korántsem olyan jók az esélyei, mint ahogy arról több hazai és külföldi orgánum is beszámolt. A lap információi szerint az MSZP meghatározó érdekcsoportjai inkább Kiss Péter kancelláriaminisztert tudnák elképzelni a kisebbségi kormány élén.

Erősödnek a pártban azok a hangok is, amelyek szerint a váltással meg kell várni a jövő tavaszi európai parlamenti választásokat, s addig Gyurcsány Ferencet a miniszterelnöki pozícióban tartani. Gráf József földművelésügyi minisztert nem sorolják az esélyesek közé, akkor inkább egy negyedik, ma még ismeretlen befutót képzelnek el - értesült a Magyar Hírlap.

A forgatókönyvek aszerint módosulnak, hogy az SZDSZ júniusi küldöttgyűlésén Kóka Jánost vagy Fodor Gábort választják-e elnökké, s mellettük milyen összetételű ügyvivői testület alakítja a liberálisok politikáját. Egyre több szocialista látja viszont úgy, hogy a kisebbségi kormány sorsa nem a kormányfő személyétől, hanem a szabad demokratákkal és az MDF-fel kötendő megállapodásoktól függ - olvasható a lapban.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter