Megjelent: 2 éve

Közel 100 millióért ellenőrzik a parkolóőröket Óbudán

Pályázatot írt az Óbudai Parkolási Kft. saját dolgozóik ellenőrzésére: revizorok titokban figyelik, és alkalmanként tesztelik is a parkolóőröket - írja a Népszava.

A pályázatot eredetileg 120 millió forintra írták ki, egy cég jelentkezett összesen, ennek a cégnek a vezetője Éliás Tibor, aki egyben vezető pozíciót tölt be a pályázatot kiíró, Óbudai Parkolási Kft-ben is - írja a lap.

Ezért az összegért nagyjából 50 parkolóőr munkáját kellene figyelni a kerületben. Titokban havonta egyszer minden zónát át kell világítani, és kéthavonta minden parkolóőr munkáját, ruházatát és felszerelésének meglétét is vizsgálnák.

Havonta nyolc alkalommal próbára tennék az ellenőröket, azaz megpróbálnák valamilyen szabálytalanságra rávenni őket.

Népszava
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter