Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 16 éve

Közeledtek az álláspontok a fuvarozók és a kormány között

A kormány és a fuvarozók szerint is közeledtek az álláspontok a pénteki tárgyaláson, hétfőn folytatni kívánják a tárgyalást.

Pénteken szakértői szinten folytatódott a tárgyalás a kormánnyal, ahol a megállapodás tervezet még nyitott és vitatott kérdéseiben egyeztettek.

A fuvarozók tájékoztatása szerint a megbeszélés konstruktív légkörben zajlott, mindkét fél kereste a megoldást, hogyan lehetne a lehető legrövidebb időn belül végleges formátumba hozni a megállapodás tervezetét.

Az érdekképviseletek remélik, hogy hétfőn a kormányzati képviselőktől megkapják a nézetek közeledését is tükröző szövegszerű megfogalmazást. A hétfői tárgyalás függvénye lehet, hogy a megállapodás a közeli jövőben aláírható-e - közölték a fuvarozói érdekképviseletek.

A közlekedési minisztérium tájékoztatása szerint is közeledtek az álláspontok, hétfőn folytatni kívánják a tárgyalást a megegyezés reményében.

A kormány és a fuvarozók képviselői között május 20-án kezdődtek tárgyalások, miután a fuvarozók kormányzati lépéseket szorgalmaztak az üzemanyag jelentős áremelkedése miatt.
  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek