Megjelent: 6 éve

Ma kezdődik az ELTE Virtuális Állásbörzéje

Több mint hetven standdal és közel háromezer-ötszáz állással nyit kedden az ELTE Karrierközpont Virtuális Állásbörzéje. A börze ideje alatt az egyetem Múzeum körúti kampuszán offline programok is várnak az érdeklődőkre. Akik aktívan böngésznek vagy ellátogatnak a rendezvényre, nem csak álmaik állását, de számos ajándékot vagy akár egy táblagépet is nyerhetnek.

Az állásbörze keddtől csütörtökig online kiállító térré változik, ahol olyan neves cégek hirdetik meg betöltésre váró pozícióikat, mint az Ernst & Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon, de bármely terület iránt érdeklődők találhatnak releváns állásokat a börzén.

A Múzeum körúti rendezvényen mindeközben a Forbes magazin újságírója, a Parapark kreátora, a Hősök tere kezdeményezés vezetője valamint a Miutcánk.hu ötletgazdája segítségével kiderül, mi kell ahhoz, hogy egy kezdeményezés sikeressé váljon, fogyatékkal élő hallgatók pedig kerekasztal-beszélgetésen vallanak munkáról, küzdeni akarásról, céltudatosságról.

Bemutatkoznak olyan tehetséges fiatalok, mint Galácz Karolina, aki az ELTE bölcsészkaráról indulva egy neves cég kreatív igazgatóságáig jutott.

A TATA trénerei pedig angol nyelven kalauzolják el a résztvevőket a self branding rejtelmeibe. Az ELTE Karrierközpont szakemberei a rendezvény teljes ideje alatt online CV ellenőrzéssel segítenek növelni a jelentkezők esélyeit az álláskeresési versenyben.

A részletes program az ELTE Karrierközpont honlapján, illetve Facebook oldalán érhető el.

Az online börze és a Múzeumkörúti programok is ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatók - a tréningre az első harminc jelentkező fér be. Az EY LENOVO táblagépét, valamint a számos értékes nyeremény egyikét pedig azok nyerhetik meg, akik mind online, mind offline aktívnak mutatkoznak.
  • 2021.10.05Tréning Kerekasztal 2021 Komoly kihívások érték és érik a szervezeteket az utóbbi időszakban. Először a járvány okozta sokk, a vele érkező gazdasági megtorpanás, a home office, hogy szinte minden átkerült a digitális térbe. A helyzet továbbra is konstans változásban van, így szükség van folyamatos, rugalmas alkalmazkodásra. A szervezetek VUCA-környezethez való illeszkedésére, a mostanában egyre inkább teret nyerő hibrid működés kialakítására. Mindehhez a képzéseknek, a tréningpiacnak is alkalmazkodnia kell. Ezért is ül össze újra, egy év kihagyás után a Tréning Kerekasztal Konferencia 2021. október 5-én, a New York Palotában. Részletek Jegyek
  • 2021.10.07Jólét és hatékonyság? Mentálhigiénés nagykövet program! Képzést minden olyan vezetőnek, vezetői csapatnak, akik szeretnének tudatosan, hatékonyságot, jólétet növelni a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.10.12XVIII. Magyar Munkajogi Konferencia – 9 kreditpont A Wolters Kluwer Hungary legnagyobb éves rendezvénye idén válik nagykorúvá. Ezúttal is a megszokott, színvonalas szakmai programokkal és felejthetetlen közösségi élményt ígérve várjuk a munkajoggal foglalkozókat a Dunakanyar szívében. A rendezvényen az ügyvédek és jogtanácsosok 9 kreditpontot szerezhetnek! Részletek Jegyek
  • 2021.10.20Hibrid munkavégzés, távmunka, munkaidő, pihenőidő és egyéb aktuális kérdések a munkajogban Jöjjön el, és tájékozódjon élőben dr. Fodor T. Gábortól a terület egyik jeles szakértőjétől. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter