Megjelent: 4 éve

Ma kezdődik az ELTE Virtuális Állásbörzéje

Több mint hetven standdal és közel háromezer-ötszáz állással nyit kedden az ELTE Karrierközpont Virtuális Állásbörzéje. A börze ideje alatt az egyetem Múzeum körúti kampuszán offline programok is várnak az érdeklődőkre. Akik aktívan böngésznek vagy ellátogatnak a rendezvényre, nem csak álmaik állását, de számos ajándékot vagy akár egy táblagépet is nyerhetnek.

Az állásbörze keddtől csütörtökig online kiállító térré változik, ahol olyan neves cégek hirdetik meg betöltésre váró pozícióikat, mint az Ernst & Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon, de bármely terület iránt érdeklődők találhatnak releváns állásokat a börzén.

A Múzeum körúti rendezvényen mindeközben a Forbes magazin újságírója, a Parapark kreátora, a Hősök tere kezdeményezés vezetője valamint a Miutcánk.hu ötletgazdája segítségével kiderül, mi kell ahhoz, hogy egy kezdeményezés sikeressé váljon, fogyatékkal élő hallgatók pedig kerekasztal-beszélgetésen vallanak munkáról, küzdeni akarásról, céltudatosságról.

Bemutatkoznak olyan tehetséges fiatalok, mint Galácz Karolina, aki az ELTE bölcsészkaráról indulva egy neves cég kreatív igazgatóságáig jutott.

A TATA trénerei pedig angol nyelven kalauzolják el a résztvevőket a self branding rejtelmeibe. Az ELTE Karrierközpont szakemberei a rendezvény teljes ideje alatt online CV ellenőrzéssel segítenek növelni a jelentkezők esélyeit az álláskeresési versenyben.

A részletes program az ELTE Karrierközpont honlapján, illetve Facebook oldalán érhető el.

Az online börze és a Múzeumkörúti programok is ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatók - a tréningre az első harminc jelentkező fér be. Az EY LENOVO táblagépét, valamint a számos értékes nyeremény egyikét pedig azok nyerhetik meg, akik mind online, mind offline aktívnak mutatkoznak.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter