Megjelent: 10 éve

Magyar tervező a Heineken dizájnversenyének döntőjében

A Heineken 140. születésnapja alkalmából kiírt Limited Edition palack tervezési versenyen egy magyar tervező is bekerült a legjobb három páros közé. Tomcsányi Gusztáv grafikus tervéhez egy puerto rico-i versenyző csatlakozott és így született meg a döntős műalkotás.

A Limited Edition Design verseny tavaly év végén indult és a 2012. január 31-i határidőig több mint 100 országból érkeztek nevezések. A versenyzők 30.000 feletti számban töltöttek fel pályaműveket a www.yourfuturebottle.com oldalra. A hub egyfajta online galériaként üzemelt, mindenki bemutathatta munkáját. A kiírás értelmében minden indulónak csatlakoznia kellett egy másik tervező művéhez, akivel együtt, közösen állították össze palacktervüket. Az így létrejött egyedi palackok jól példázták az emberek közötti kooperációt az elkövetkező 140 évben. A megmérettetés alatt a jó ötletek mellett értékes kapcsolatok is születtek.

Tomcsányi Gusztáv, a magyar versenyző több tervhez is csatlakozott saját alkotásával, azonban a nyerő párost végül nem velük, hanem a hozzá csatlakozó puerto rico-i Ray Muniz-zal alkották. Neves, nemzetközi zsűri New Yorkban választotta ki az előzsűrizett 100 pályamunka közül a legjobbnak ítélt alkotásokat.

A Limited Edition Design Challenge verseny döntőjébe végül 3 terv került:

Ray Muniz - Ponce, Puerto Rico & Tomcsányi Gusztáv - Budapest, Magyarország
Stefan Pilipović - Belgrád, Szerbia & Fabio Cianciola - Bari, Olaszország
Rodolfo Kusulas - Monterrey, Mexikó & Lee Dunford - Sydney, Ausztrália

A versenyzők egy multi-skype prezentáció keretében bemutatták dizájntervüket a zsűrinek, akik a győztes párost a napokban nevezik meg. A nyertesek 2012 decemberétől láthatják viszont díjnyertes pályamunkájukat, amikor is kezdetét veszi a Heineken 140 éves jubileumot ünneplő különleges kampánya.

  • 2022.05.30AmCham HR Dream Day – motiváció és megtartás Találkozzunk a Kopaszin, ahol a Gallup londoni partnere beszél a nemzetközi HR trendekről, a legelismertebb hazai szakértőkkel együtt gondolkodunk motivációról, megtartásról, produktivitásról és adatvezérelt HR megoldásokról. Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter