Marketingigazgatót nevezett ki a TV2"/>
Megjelent: 12 éve

Marketingigazgatót nevezett ki a TV2

Február elsejétől Nagy Andrea tölti be a TV2 marketing- és kommunikációs igazgatói posztját.

Nagy Andrea az elmúlt három évben Magyarországon a JWT reklámügynökség stratégiai-, majd ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Pályafutását a Saatchi&Saatchi reklámügynökségnél kezdte, majd hét évet töltött a cég londoni és New York-i irodáiban. New Yorkban részt vett az M&C Saatchi piaci bevezetésében, valamint többek közt a British Airways teljeskörű márka- és marketingkommunikációjával foglalkozott.

Ezt követően, hét éven keresztül a J. Walter Thompson amszterdami irodájának ügyfélkapcsolati igazgatójaként a vállalat nemzetközi kommunikációjának irányítása mellett több nemzetközi márka (Vodafone, Malibu) nemzetközi kampányáért, valamint a TNT arculatának nemzetközi szintű megújításáért volt felelős.

"Nagy Andrea kinevezésével - és egyben egy kulcsfontosságú pozíció betöltésével - a TV2 menedzsmentje teljessé vált, így egy újabb lépést tettünk abba az irányba, hogy teljesítsük kitűzött célunkat, és a csatorna meghatározott időn belül piacvezetővé váljon" - mondta Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter