Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Még a választások előtt harmadszor is csökken a rezsi

A harmadik rezsicsökkentéssel elsőként, még a tavasszal a gáz ára csökkenhet, a villamos energia és a távhő pedig valószínűleg később, de még idén, két eltérő időpontban lesz olcsóbb - közölte Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a kormánypártok évadnyitó frakcióülése előtt.

A Rogán Antal által vezetett előkészítő munkacsoport több verziót is készített, így az újabb rezsicsökkentés részleteiről, mértékéről, ütemezéséről a kihelyezett frakcióülésen hoznak döntést, majd azt törvényjavaslatként az Országgyűlés elé terjesztik.

Rogán Antal azt mondta, a konkrét számokról először a Fidesz és a KDNP politikusait tájékoztatja a délután három órakor kezdődő tanácskozáson, amelyen részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke is. A sajtó részleteket szombaton tudhat meg.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter