kapubanner for mobile
Megjelent: 9 hónapja

Megrepedt a kulacs? Szakszerűen szeretnénk tisztítani? Mindkettőre van megoldás!

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kulacsok, termoszok. Ez egy kifejezetten pozitív trend, mivel ezzel elhagyhatjuk a környezetszennyező flakonokat, rossz minőségű műanyag ételesdobozokat. Azonban a kulacsoknak, termoszoknak is szükségük van némi karbantartásra.

Megrepedt a kulacs? Szakszerűen szeretnénk tisztítani? Mindkettőre van megoldás!
-

Könnyen megtalálhatjuk a szükséges kiegészítőket

Van olyan helyzet, amikor a kulacstető megsérül, például ha véletlenül elejtjük biciklizés közben. Nem kell pánikba esni, mivel a Termoszbolt.hu kiegészítők, alkatrészek kínálatából könnyedén pótolhatjuk a sérült vagy éppen hiányzó alkatrészeket.

Milyen eszközök szerezhetőek be egyszerűen? Szinte minden, ami sérülésnek vagy nagy fokú elhasználódásnak van kitéve. Ilyen például a már említett kulacstető, de karbonszűrőt és tömítést is lehet cserélni. Természetesen nemcsak a meghibásodásokra van megoldás, hanem arra is, ha szeretnénk kényelmesebbé, hatékonyabbá tenni a kulacs, termosz használatát.

Ehhez tökéletes választás, ha lecseréljük a jelenlegi kulacstetőt, és olyat rakunk a helyére, ami szívószállal és csutorával is rendelkezik. Ezenkívül még teaszűrő is található a piacon, ha valaki ilyen módon szeretné tárolni a teát és csak később elfogyasztani azt. Az alkatrészeknek, kiegészítőknek köszönhetően a kulacsok használata még modernebb és kényelmesebb lesz.

Ezért is érdemes ezt a formát választani, ha a mindennapi folyadékbevitelről akarunk gondoskodni. Egy kulacsnak számtalan előnye van, pláne a műanyag, eldobható és egyszer használatos műanyag flakonokhoz képest.

Ha pedig valami probléma adódik az eszközzel, megsérül, akkor sem egyből a kukába kell rakni, hanem könnyedén kicserélhetőek az egyes alkatrészek, kiegészítők.

Miért jobb választás a kulacs?

Az egyik legnagyobb problémát napjainkban a rengeteg eldobható, egyszer használatos műanyag jelenti. A műanyag flakonok ráadásul a környezetünket is erősen szennyezik és leterhelik. Könnyedén megsérülnek, deformálódnak, hosszú távon nem lehet bennük megfelelően tárolni a folyadékot.

A kulacs egészségesebb, a teát melegen, az üdítőket hidegen tudja tartani több órán keresztül. Ebédszünetben is úgy fogyaszthatjuk az italt, mintha éppen most készült volna el. Egyszerűen lehet tisztítani, a minőségi darabok rozsdamentes acélból készülnek.

Előzzük meg a legtöbb problémát

Ma már a kulacsokhoz tisztítószettet is kaphatunk, amivel sokkal könnyebb lesz a takarítás. Minden egyes pontját, alkatrészét külön ápolhatjuk. Ezzel nem kell aggódni az elhasználódás vagy a kisebb repedések, sérülések miatt. A kulacs hosszú távú partnerünk lehet a mindennapokban, érdemes minél hamarabb elhagyni az egyszer használatos műanyag flakonokat és minőségi módszerre váltani.

A beszerzés során figyeljünk oda, hogy hol vásárolunk, mert az egyes kulacsok között is nagy különbségek lehetnek!

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek