Megjelent: 13 éve

Menesztik a Zsolnay vezérigazgatóját?

Várhatólag felmentik beosztásából Kovács Gyulát, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatóját - állítja a Népszabadság a pécsi városháza kiszivárogtatott információira alapozva.

Kovács Gyula menesztéséről feltehetően a tegnapi zárt ülésen tárgyalt a pécsi közgyűlés gazdasági bizottsága, igaz, a bizottság szocialista elnöke, Juhász István eddig sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a felröppenő hírt.

A Népszabadság úgy értesült, hogy a gyár részvényeinek 99,5 százalékát birtokló város irányítói azért akarnak megválni a céget 2000 óta vezető Kovácstól, mert elégedetlenek a társaság gazdálkodásával. (A Zsolnay Porcelánmanufaktúra százmilliós veszteséggel zárta a tavalyi évet.) A lap Kovács Gyulát is megkereste az ügyben, aki megerősítette, hogy a várost irányító szocialisták meg akarnak válni tőle, ám ennek okairól nem kívánt beszélni.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Novembertől új vezérigazgató irányítja a T-Systems Magyarországot

2020. november 2-től Gonda Gábor lesz a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója. A társaság előző vezetője, Kaszás Zoltán szeptember 1. óta... Teljes cikk

Új vezető a Kincentric Magyarország élén

Uzsák Éva Virág helyét Köcse Bálint veszi át a Kincentric Magyarországnál. Teljes cikk

Vinnai Balázs lett az IVSZ új elnöke

Vinnai Balázs váltja Laufer Tamást az IVSZ - Szövetség a Digitális Gazdaságért élén - írja a Portfólió. Teljes cikk