Megjelent: 9 hónapja

Mi varrható wellsoft anyagból? Mit érdemes tudni róla?

A wellsoft anyag szinte minden otthonban fellelhető, ami nem is véletlen, hiszen nagyon jó tulajdonságok jellemzik, nemcsak a kényelem, hanem a kezelés szempontjából is. Nem mellesleg bőséges mintaválaszték áll rendelkezésre, ami szintén előny, ha igazán egyedi holmikat varrnál belőle.

Mi varrható wellsoft anyagból-

Miért válaszd a wellsoft anyagot?

A K-ELME wellsoft kategóriájából könnyedén elérhetsz különféle mintás változatokat, szívecskéset, kiskutyásat, sőt még karácsonyi manósat is. Igen bőséges a kínálat, csupán azt kell átgondolnod, hogy mit készítenél belőle. Nézzük, hogy miért is érdemes ezzel az anyaggal dolgoznod, és mi jellemzi!

Hurkolt kelme, mely jóval rugalmasabb és lazább a szőtt típusoknál. Nagy előnye, hogy könnyen kezelhető, ezért is található meg a legtöbb háztartásban. S mivel 100%-ban mikropoliészter, a szennyeződések sem érintik érzékenyen, azaz 30-40 fokon szinte minden folt eltávolítható belőle, nem okoz gondot számára a centrifugálás sem. Nem kell attól tartanod, hogy megnyúlna vagy deformálódna az anyag.

Abban sokan egyetértünk, hogy a vasalás nem a legvonzóbb házimunka, ha te is szeretnéd ezt az időt megspórolni, válassz wellsoft anyagot, amely nem hajlamos a gyűrődésre.

Sokoldalúan felhasználható

Tudtad, hogy lakástextilek is varrhatók belőle? Csodaszép díszpárnahuzatok, különleges mintás ágytakarók, bútorvédők, plédek a komfortosabb tévénézéshez. Ezeknél a daraboknál különösen fontos, hogy ne csupán a “funkciójukat” töltsék be, hanem egyben illeszkedjenek is az otthon miliőjéhez. Színben, stílusban, mintázatban harmonizáljanak a bútorokkal, kiegészítőkkel.

A wellsoft anyagok lehetőséget teremtenek arra is, hogy egy kis játékosságot, vidámságot csempéssz a már unalmassá vált belső terekbe.

Még nem is beszéltünk a pihe-puha pulóverekről, autós takarókról, melyek szintén elkészíthetők ebből a nagyszerű alapanyagból!

A gyerekholmik esetében nem is kérdés, hogy mennyire fontos a kényelem, a komfort, ellenkező esetben elégedetlenség a vége. A szúrós anyagok helyett a wellsoft az ideális választás. A belőle készült darabok az otthonosság érzetét keltik a kicsiben, ez pedig segít megnyugtatni az ismeretlen környezetben, illetve utazás során. Például egy barna macis alapból csodálatos holmik születhetnek.

Lepd meg önmagad és szeretteid!

Nemcsak a legkisebbek számára varrható belőle rengetegféle holmi, önmagadat is meglepheted egy kényelmes, meleg köntössel vagy stílusos takaróval. A bőséges mintaválaszték jócskán ad rá lehetőséget, hogy valóban egyedi, különleges darabok készüljenek.

Ajándékozd meg magad egy személyre szabott köntössel, melyben minden reggel sokkal vidámabban indulhat, de tökéletes meglepetés szerettednek is. A plédből pedig sosem elég, főként az őszi-téli kuckózós-filmnézős időszakban. Keresd fel a K-ELME kínálatát!

  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02JOBVERSE Állásbörze Állásbörze nem csupán egy esemény, hanem egy lehetőség, ahol céged kiemelkedhet a tömegből és személyesen találkozhatsz a legígéretesebb jelentkezőkkel. info button Részletek ticket button Jegyek