Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Mihályi Győző lett a Színházi Dolgozók Szakszervezetének új elnöke

Mihályi Győző színművészt választotta új elnökévé a Színházi Dolgozók Szakszervezete (SZíDoSZ) hétfői tisztújító kongresszusán - közölte Kovács Éva Rebecca színművész, a SZíDoSZ elnökségi tagja kedden.

Mihályi Győző, az Újszínház művésze a szakszervezet élén a SZíDoSZ-t 15 éven át irányító Konrád Antalt váltja, aki a kongresszuson köszönt le tisztéből.

A SZíDoSZ alelnökeivé Csőre Gábor színművészt, a Vígszínház társulatának tagját és Tóth Attila világosítót, a Veszprémi Petőfi Színház munkatársát választották meg a kongresszuson.

Az elnökség tagja lett Császár Angela, Detre Annamária, Igó Éva, Kósa Béla, Kovács Éva Rebecca, Kováts Kriszta, Pálos Zsuzsa, Peller Károly, Pregitzer Fruzsina, Nagy András, Pelsőczi László színművészek, Rónai Pál karnagy, Karsai János pantomimművész, Zsoldos Anikó súgó és Krsztovics Sándor műszaki vezető.

Az elnökség, amelynek megbízatása 5 évre szól, a következő 3 hétben megkezdi munkáját - olvasható a közleményben.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter