Megjelent: 3 éve

Minden trend az USA-ból ered?

Napjainkban a divat világában és a közösségi oldalakon is számos trend terjed, és egy-egy ilyen hullám általában eléggé messziről érkezik. A trendalapítók között van Dél-Korea és az USA is, éppen ezért bármi menőnek számít, ami ezen vidékekhez köthető. Nem véletlen, hogy erre számos cég nagy hangsúlyt fektet.

A következő bár sorban tehát a legmenőbb amerikai stílusú pólókat hoztuk el neked, hogy bőven legyen miből válogatni!

Az amerikai álom

Az USA a világ egyik legnagyobb hatalma, és ezért sem meglepő, hogy számos trendre hatást gyakorolnak az ott élő emberek. Azt is mondhatnánk, hogy “Minden út Amerikába vezet”. Sok honfitársunk is szerencsét próbál, hogy valóra váltsa az amerikai álmot. Ha neked is van bármiféle kötődésed az USA-hoz, akkor a PólóVerzum amerikai stílusú ruhadarabjait imádni fogod!

Az USA mindenki bakancslistáján szerepel, hiszen ki ne szeretne a sztárokkal zsúfolt Hollywoodban, a szerencsejáték központjában, Las Vegasban, vagy a különösen menő és pezsgő New Yorkban sétálgatni? 

Egy valami biztos, az amerikai feeling a divatiparra is hatott, hiszen ez a stílus rengeteg termék dizájnját meghatározta. 

Amerikai gyökerek és a nemzettudat

Habár eléggé ritka, de hazánkban is vannak olyan emberek, akik amerikai gyökerekkel rendelkeznek. Van, akinek az egyik szülője származik onnan, míg másoknak a rokonai, nagyszülei élnek ott. Ilyenkor mindannyian büszkén vállaljuk, hogy valami közünk van az államokhoz és igyekszünk a világ tudtára adni. 

Számos blog, vlog készül arról, hogyan találták meg az emberek a társukat egy másik országban, és miként kötötték össze az életüket. De az sem kizárt, hogy egy tanulmányi út, külföldi utazás során szereztünk barátokat idegen földön. Bármelyik kapcsán is ismertél magadra, az USA tematikájú nyomtatott pólóknak te is és szeretteid, barátaid is örülni fognak!

Milyen minták hódítanak?

Nem meglepő, hogy a legmenőbb minták a legnépszerűbb amerikai területekhez kapcsolódnak. 

A New York Szabadság-szobor, a Chicago, a Las Vegas vagy az USA felirat, de még a Route 66 mintájú darabok is egytől egyig lenyűgöznek minket. Sőt, lehetsz igazi cowboy egy Wild West, Wanted vagy Texas feliratú pólóban vagy éppen igazi “nehézfiú”, “nehézlány”, a legszínesebb és legkomolyabb autós Garage ruhadarabokban. 

Szintén megörökítették a jellegzetes “sas áttörést” is, de számos PinUp “bomba” és Loud and Fast szövegezéssel díszített pólóra is akadhatunk a kínálatban. Az én személyes kedvencem pedig a gyönyörű, csillogó, az ‘50-es, ‘60-as éveket idéző Cadillac dizájn. Hát nem csúcsszuper? 

Remélem, hogy tetszett ez a kis ízelítő! Ha egyedi USA dizájnnal ellátott pólókra vágysz, akkor érdemes a nyomtatott darabokat keresned, hiszen ilyet nem sokat látsz a boltok polcain! Légy egyedi az öltözködést illetően is! 

 

  • 2023.03.30euChance KLUB Elindult az euChance program, melynek egyik kulcs eleme a networking lehetőséget biztosító euChance KLUB. Szeretettel meghívjuk a 2023-as év első eseményére. 2023. március 30. 9:00-11:00 Nem Adom Fel Kávézó 1086 Budapest, Magdolna utca 1. Részletek Jegyek
  • 2023.04.28Vezetői Best Practice Fórum VEZETŐI ÉS SZERVEZETI KOMMUNIKÁCIÓ, MOTIVÁCIÓ A fórum célja a vezetői legjobb gyakorlatok megosztása Részletek Jegyek
  • 2023.05.10Foglalkoztatás 3.0 Nyissunk együtt a munkaerőpiac új lehetőségei felé! Hogyan lehet sikeres a 3. országból történő toborzás? Milyen munkaerőpiaci problémákat orvosolhatunk vele? Mekkora erőforrást és pénzt igényel a folyamat? Hogyan érdemes belevágni? A HR Portal és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által közösen szervezett Foglalkoztatás 3.0 konferenciának fókuszában az Mt. 2022, év végi EU-s jogharmonizációja, valamint a 3. országbeli munkavállalók foglalkoztatása áll. Részletek Jegyek
  • 2023.05.18Lean Konferencia Lean és digitális transzformáció Lean, energiahatékonyság, folyamatfejlesztés. Részletek Jegyek