Megjelent: 2 éve

Mindenkinek mást jelent a kényeztetés

És ezzel nincs is semmi baj. Ugyanis van, akinek ezekben a hideg téli napokban egy forró esti fürdő jelenti a kényeztetést, van, akinek egy simogató masszázs.

Már rég elmúltak a nyári hónapok, amikor a szabadságunkat töltöttük el valahol. Azóta is zajlanak a dolgos hétköznapok, és valljuk be őszintén, sokak számára a karácsonyi ünnepek sem a pihenés jegyében zajlanak. Általában sütünk-főzünk, takarítunk, vendégeket várunk, ajándékokat csomagolunk, és nagyjából ezzel telnek az ünnepek. Ritkán adódik olyan alkalom, hogy ilyenkor egy család el tudjon menni pihenni.

Kényeztető pihenés Hévízen

Épp ezért javasoljuk, hogy próbálja ki Ön is a hévízi Hotel Európa Fit**** superior szálloda ajánlatainak valamelyikét, akár csak egy wellnesshétvége erejéig, hogy megkaphassa a megérdemelt kényeztetés nem csupán egy, hanem számos változatát.

A hotel ajánlatai között találhat szezonális kedvezményekkel rendelkezőt éppúgy, mint a szépkorúakat csalogató ajánlatot, de a romantika kedvelői sem kerülnek háttérbe, számukra is találunk vonzó programokkal ellátott csomagajánlatot.

A szálloda kiemelt célja minden korosztály részére az egészségmegőrzés, a gasztronómiai kalandok, a sokrétű gyógyászati kezelések és nem utolsósorban a szórakoztatás. Lépjen kapcsolatba a szálloda munkatársaival, hogy részletes információkat kapjon az egyes lehetőségekről vagy látogasson el a szálloda honlapjára, ahol minden területről további leírásokat olvashat.

Sokrétű masszázs és kozmetikai kezelések

Van, akinek az jelent kényeztetést, hogy napokon keresztül lemondhat a főzés örömet jelentő óráiról és ott várja minden nap a terülj-terülj asztalkám, míg mások szeretnek jó nagyokat aludni.

Az Európafitben ezenkívül Ön végre azzal foglalkozhat, amire máskor alig van ideje, azaz saját magával, és azzal, hogy megszépüljön. Ezt teheti egyrészt különféle kényeztető kozmetikai kezelések által, másrészt a számtalan masszázs szolgáltatással, melyek mind testi, mind lelki felfrissülést, feltöltődést és energetizált állapotot hoznak. Nem beszélve a testünkre ható gyógyító jellemzőkről. A kozmetika a bőrünket, míg a masszázs az egész testünket pezsdíti és méregteleníti.

Ha komolyabb beavatkozásokra is elszánjuk magunkat, akkor érdemes kipróbálni a Vitalium Laser Centre sokrétű szolgáltatásait, bőrmegújító, ránctalanító kezeléseit.

Vitalium Health & Beauty

Az Európafit masszázs- és szépészeti szolgáltatásait a Vitalium Health & Beauty központjában veheti igénybe, ahol választhat, hogy egészségéhez mérten, illetve ízlésének megfelelően melyik az a masszázs típus, amelyik leginkább emeli testi-lelki jó érzetét, hangulatát.

A szálloda szakemberei mesteri szintre emelik a masszázs és a kozmetika elemeit kombinált kezeléseikben. Az arcmasszázs és mélytisztító arckezelés mellett többek között szemránckezelést, valamint nyak- és állfeszesítő kezelést is kérhetünk, akár rádiófrekvenciás felmelegítéssel. Ismerkedjen meg a számtalan kezeléstípussal, melynek eredménye egy hidratált, tiszta és friss arcbőr lesz.

  • 2023.03.30euChance KLUB Elindult az euChance program, melynek egyik kulcs eleme a networking lehetőséget biztosító euChance KLUB. Szeretettel meghívjuk a 2023-as év első eseményére. 2023. március 30. 9:00-11:00 Nem Adom Fel Kávézó 1086 Budapest, Magdolna utca 1. Részletek Jegyek
  • 2023.04.28Vezetői Best Practice Fórum VEZETŐI ÉS SZERVEZETI KOMMUNIKÁCIÓ, MOTIVÁCIÓ A fórum célja a vezetői legjobb gyakorlatok megosztása Részletek Jegyek
  • 2023.05.10Foglalkoztatás 3.0 Nyissunk együtt a munkaerőpiac új lehetőségei felé! Hogyan lehet sikeres a 3. országból történő toborzás? Milyen munkaerőpiaci problémákat orvosolhatunk vele? Mekkora erőforrást és pénzt igényel a folyamat? Hogyan érdemes belevágni? A HR Portal és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által közösen szervezett Foglalkoztatás 3.0 konferenciának fókuszában az Mt. 2022, év végi EU-s jogharmonizációja, valamint a 3. országbeli munkavállalók foglalkoztatása áll. Részletek Jegyek
  • 2023.05.18Lean Konferencia Lean és digitális transzformáció Lean, energiahatékonyság, folyamatfejlesztés. Részletek Jegyek