Megjelent: 8 éve

Munkajogi kiadvány pályakezdőknek

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) készített egy munkavállalói ismeretek kiadványt pályakezdőknek, fiataloknak - írják a portálunkhoz eljuttatott sajtóanyagban.

images

Július elsejével hatályba lépett az új Munka Törvénykönyve, mely koncepcionálisan új szabályozás alá vonja a munka világát. "Sajnos mi fiatalok általában e területen nem rendelkezünk kellő tájékozottsággal, ezért próbálunk nektek segíteni az eligazodásban." - írják. A HÖOK képviselői ezért elkészítették új kiadványukat, mely már az új törvény rendelkezéseit is tartalmazza.

A munkajogi anyag elérhető ezen a linken online, lapozhatós formátumban (http://issuu.com/munkajogikiadvany/docs/h_ok-munkavallaloi_ismeretek_kiadvany).
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter