Megjelent: 5 éve

Népi játékokat mutattak be a Budapest Bank munkatársai

Gyermeknapi programot szerveztek a Budapest Bank gazdagréti fiókjának munkatársai az Újbudai Teleki Blanka Általános Iskola diákjainak a Törődés Napja akció keretein belül. Az eseményt a pénzintézet idén tavasszal összesen 28 helyszínen rendezi meg - tájékoztatta a cég portálunkat.

A közleményben az olvasható, hogy az önkéntességnek nagy hagyománya van a banknál: ennek jegyében rendezik meg a Törődés Napja programsorozatot másfél évtizede, évente két alkalommal. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl a pénzintézet anyagilag is hozzájárul a munkálatokhoz.

A bank gazdagréti fiókjának munkatársai idén az Újbudai Teleki Blanka Általános Iskola diákjainak szerveztek gyermeknapot, ahol a fiatalok számára ma már kevésbé ismerős népi játékokat mutattak be. - Reméljük, a gyermekek is ugyanolyan szép emlékekkel gazdagodtak, mint mi - mondta Bíróné Rizmayer Anna, a pénzintézet Gazdagréti Fiókjának vezetője.

A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyen szerepel a pénzügyi tudatosság, a kultúra és szellemi élet, az oktatás fejlesztése, valamint a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatása - zárul a sajtóanyag.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter