kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Női vászoncipő hosszú sétákhoz

Ha elérkezik a tavasz, a lábakról is lekerülnek a meleg bakancsok, bokacipők és csizmák. Ilyenkor valami egészen új veszi kezdetét: megérkezik a virágos illatú, meleg időjárás. Ilyenkor érkezik el az idő a tavaszi-nyári kollekció áttekintésére és a cipők, papucsok, szandálok beszerzésére.

női vászoncipő hosszú-

A vászoncipőt kár lenne kihagyni a repertoárból, hiszen számos előnnyel rendelkezik. Nézzük meg, miért ez az egyik legkedveltebb cipőtípus!

Szabad és kényelmes járás női vászoncipőt viselve

Még a legforróbb napokon is érdemes zárt lábbelit választani, hiszen megvédi a lábat a sérülésektől, a portól és a kosztól is. Egy vászoncipő mégis kitűnően lélegzik, szabadon szellőzik benne a láb, így a kellemetlen izzadástól nem kell tartani. Ha egy hosszú sétára, fesztiválra, bevásárlásra vagy egyszerűen csak egy rohangálós napra készül, érdemes feltérképezni a VIBA cipő webáruház női vászoncipő választékát!

Ez a lábbeli jól variálható minden szettel, extra kényelmes és trendi, ráadásul igazán praktikus is. A le- és felvétele könnyen megoldható, csupán belebújik és már indulhat is. Jól néz ki mini- vagy maxiruhával, farmerrel, shortal, szoknyával, leggings-szel, lényegében bármivel. A vászoncipők a laza stílus képviselői számára megfelelőek, hiszen fiatalos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. 

Márkák és formák széles választékban

Egy vászoncipővel kapcsolatban is fontos, hogy megbízható, nívós márka terméke legyen, hiszen senki számára sem lenne jó, ha a város kellős közepén hagyná cserben kedvenc új lábbelije. A Rieker, a Caprice, a Bugatti, a Remonte, a s.Oliver és a Berkemann cipői garantáltan nem okoznak majd csalódást. 

A vászoncipők között számos fazonú, stílusú és színű cipő kapott helyet, így mindenki megtalálhatja az ízléséhez leginkább passzoló darabot. A fűzős modellek igen hasznosak, hiszen jól tartják a lábat és igen komfortosak. Ha azonban nem szívesen bajlódik a fűzővel és a cipő megkötésével, válasszon egy belebújós női vászoncipőt! Akármelyik típus mellett is teszi le a voksot, garanntált, hogy a nyár kedvenc darabja legújabb vászoncipője lesz.

Online vásárlás a fizikai boltok helyett

Sokan nem szívesen vetik bele magukat a boltok látogatásába, hiszen szűk a választék, fárasztó próbálgatni a cipőket, nem beszélve a véget nem érő sorban állásról. Ha az online vásárlást választja, megkímélheti magát ezektől a kellemetlenségektől. Az internetes boltok kínálata igen pazar, az árak kedvezőek, és a termékek kiválasztását követően nincs más dolga, mint várni a futár érkezését. 

Nem kell aggódnia amiatt sem, hogy a nyakán marad a megrendelt cipő akkor, ha nem megfelelő a méret vagy mégsem testhezálló a választott fazon. Ilyenkor bátran élhet a visszaküldés lehetőségével, a cipőt pedig egy másik termékre cserélheti. Ne legyen önmaga ellensége, a vásárlás hagyományos módja helyett válassza inkább az online beszerzés lehetőségét!

  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek