Megjelent: 13 éve

November 21: hatórás sztrájkot tartanak a vasutasok

A vasúti szárnyvonalak tervezett megszüntetése miatt 6 órás munkabeszüntetést tart a Vasutasok Szakszervezete november 21-én.

Az október 25-i két órás mozdonyvezetői figyelmeztető sztrájk, majd a múlt csütörtöki Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete és a Vasutasok Szakszervezete által tartott munkabeszüntetés után így egy 6 órás "vasutas-stoppal" kell számolni november 21-én.

Gaskó István, a Liga elnöke úgy fogalmazott: a leépítéseknél csak azt szabad figyelembe venni, hogy a helybelieknek mekkora szükségük van az adott szárnyvonalra.

Info Rádió

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter