Megjelent: 3 hónapja

Pécsett, Szegeden, Debrecenben és Budapesten is toboroz a HTEC Group

Már négy városban működik és toboroz az amerikai HTEC, amely 3 év alatt 600 munkahelyet hoz létre Magyarországon.

images

A globális technológiai tanácsadó, szoftverfejlesztő és digitális termékfejlesztő HTEC Group az elkövetkező 3 évben 600 munkahelyet hoz létre a magyar technológiai ágazatban azzal a céllal, hogy csúcstechnológiájú szoftvermegoldásokat és világviszonylatban is helytálló innovatív ötleteket hozzon a magyar piacra.

A vállalat már négy magyarországi városban kezdte meg működését, a Nemzeti Befektetési Ügynökségnek (HIPA) tett márciusi vállalásának megfelelően. Mindezzel a helyi tehetséges szakembereknek kínál lehetőséget arra, hogy nagyszabású projekteken dolgozhassanak a világ vezető high-tech cégeivel, startupokkal, nagyvállalatokkal és Fortune 500 vállalatokkal.

A HTEC márciusban nyitotta meg első fizikai irodáját Szegeden, azóta pedig Budapesten, Debrecenben és Pécsett is megkezdte működését és a munkaerő-felvételt.

„Márciusban ígéretet tettünk, és ehhez híven az első hatvan munkavállalót már fel is vettük - mind a négy városban van már alkalmazottunk” – nyilatkozta David Schoch, a HTEC Group ügyvezető igazgatója. „Magyarország fontos szerepet játszik vállalatunk közép-európai fejlődésében, nemcsak azért, mert olyan oktatással és egyetemekkel rendelkezik, melyek a jövő hozzáértő szakembereit képezik, hanem azért is, mert erős technológiai jelenlétet és versenyképes piacot kínál.

A HTEC-nél minden munkavállaló részt vesz belső karrierfejlesztési programokban, tudásmegosztó üléseken, de mentortámogatás is elérhető a cégnél, a fiatal tehetségeket pedig speciális programokkal segítk, amelyek célja, hogy integrálják őket a munkahelyi csapatokba.

A HTEC Group jelenleg Délkelet-Európa egyik leggyorsabban növekvő vállalata: a digitális terméktervezéstől és -fejlesztéstől, a kifinomult mérnöki tevékenységig a szolgáltatások teljes spektrumában nyújt tudást, olyan különböző területeken és technológiákban, mint a big data rendszerek, adatelemzés, mesterséges intelligencia és adatfeldolgozás, platformfejlesztés, robotika, egyedi eszközök és IoT.

A HTEC világszerte több mint 2000 embert foglalkoztat európai fejlesztőközpontjaiban, valamint a Szilícium-völgyben, Londonban, New Yorkban, Minneapolisban, Stockholmban és Göteborgban található kreatív és tanácsadó irodáiban.

  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16CX-Ray elégedettségfelmérés online workshop A munkahelyi hatékonyság az elégedett kollégákkal kezdődik! Skálázható, szűrhető eredmények - tudd meg, munkatársaid szerint, mik a valóban égető problémák! Részletek Jegyek
  • 2023.02.23CX-Ray teljesítményértékelés online workshop Miért fontos a TÉR? Az egyértelmű egyéni és csapat célok és a folyamatos visszajelzés az elkötelezettséget és motivációt kiemelten meghatározó tényezők. Részletek Jegyek
  • 2023.03.22recruiTECH konferencia A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét. Részletek Jegyek